Referenssit

Monipuolisia ratkaisuita verkkosivuista erilaisiin digimedian palveluihin kuten sosiaalisen median sisällöntuotantoa, yritysvideoita ja tapahtumapalveluita.

Hyvinkään Amarillo

Tuotimme markkinointimateriaalit uuden Tahko-Burgerin julkaisua varten. Materiaaleihin liittyi valokuvia, grafiikoita sekä mainosvideo.

Lammin Säästöpankki

Tuotimme videosarjan liittyen Säästöpankin talouden valmentajiin. Sarja koostui neljästä videosta.

Rexel-kunnarikello

Tuotimme Hyvinkään Tahkon sekä sähkötukkukauppa Rexelin yhteistyövideon liittyen uuden kunnarikellon julkistukseen.

Loistoikkunat Oy

Uudistimme kotimaisia ikkunoita ja ovia tarjoavan Loistoikkunat Oy:n verkkosivut.

Kuljetus J & J Ovaska

Uudistimme tieliikenteen tavarankuljetuksia tarjoavan Kuljetus J & J Ovaska Oy:n verkkosivut. Samassa yhteydessä otimme kuva- ja videomateriaalia kuljetuskalustosta yrityksen markkinointitarpeisiin.

Hyvinkään Tennisseura

Hyvinkään Tennisseura päätti uudistaa imagoaan syksyllä. Projektiin tarvitsimme ison määrän laadukkaita kuvia, flyereita, julisteita sekä banderolleja. Materiaalien laatu on erittäin korkeatasoista ja ne ovat herättäneet paljon huomioita ja kiitosta niin seuran jäsenissä kuin ympäri suomalaisen tenniksen.

-Gábór Lovro

Kuljetus Virranniemi

Päivitimme kuljetusalan palveluita tarjoavan Kuljetus Virranniemi Oy:n  verkkosivuston sekä suunnittelimme yritykselle uuden logon.

Koneyhtymä Rättö

Tahko yrityspalvelu totetutti todella nopealla aikataululla laadukkaan yritysvideon tarpeisiinne. Kuvauksissa oli käytössä laadukas välineistö ja videon laatu oli erinomainen.

-Janne Rättö

Arctic Touch

Uudistimme Arctic Touchin verkkosivuston vastaamaan paremmin yrityksensä ilmettä ja toimintaa. Tavoitteena oli myös nostaa selkeämmin esille yrityksen eri osaamisalueita.

Hyvinkään Tahko

Tuotimme superpesisjoukkue Hyvinkään Tahkon markkinointimateriaalit kaudelle 2021. Materiaaleihin liittyi mm. pelimainoksia, tulosgrafiikoita, saavutuksia sekä tiedotteita.

Keltainen Sydän hyväntekeväisyystapahtuma​

Tapahtuma onnistui järjestelyiltään erinomaisesti ja tapahtumassa pelaamassa olleet julkisuuden henkilöt viihtyivät ja toivovat että tapahtuma toteutetaan myös tulevina vuosina.

-Antti Luusuaniemi

XpressWash Hyvinkää​

Asiantuntevaa ja helppoa. Saimme some-markkinoinnin uudelle tasolle vaivattomasti. Olimme erittäin tyytyväisiä.

-Juha Hyvärinen

Ota yhteyttä

ja pyydä tarjous