Liikkuva suomi

Liikkuva Suomi innostaa ja motivoi työyhteisöt liikkumaan, lepäämään, syömään terveellisemmin ja voimaan paremmin asiantuntijoiden opastuksella. Saamme mukaan keskimäärin 84% henkilöstöstä.

Liikkuva Suomi konsepti

Hektisen arjen- ja stressinhallinta sekä hyvän fyysisen ja psyykkisen kunnon saavuttaminen ei ole monimutkaista tiedettä. Hyvinvointi lähtee perusasioista. Me opetamme asiakkaillemme hyvinvointitaitoja, jotka ovat oikeasti omaksuttavissa ja hallittavissa kiireisessäkin arjessa.

Henkilöstön hyvinvoinnin kuuluu näkyä myös viivan alla. Kasvatamme tiimisi työtehoa parantamalla hyvinvointia ja modernin arjen hallintaa. Henkilöstökapasiteetti kasvaa ja sairauspoissaolot vähenevät.

Tyky-tapahtumat

Hyvinkään Tahko toteuttaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille tarkoitettuja tyky-tapahtumia niin pesäpallon kuin muun liikunnan kuin parissa. Pesäpallo monipuolinen laji, joka sopii erinomaisesti tykytapahtuman lajiksi. Ammattitaitoisessa ohjauksessa, laadukkailla välineillä toteutetussa tapahtumassa takaamme kaikille iloisia hetkiä pesäpallon parissa. Liikuntatapahtuman toteutamme toiveidenne mukaan. Tapahtuma voi olla 2h mittainen pesiskokeilu tai voimme ottaa mukaan myös muita lajeja ja kuntotestauksia. Pienimmät ryhmät voivat olla 10 hlön kokoisia. Olemme toteuttaneet myös yli 200 hlön koko päivän kestäviä tapahtumia kaikkine järjestelyineen. Alla muutamia esimerkkejä mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä

ja pyydä tarjous