Digitalisaatiosta huolimatta 100% tuloksista riippuu ihmisistä, nyt ja tulevaisuudessa.

Toimintojen kehityssuunnitelmat laaditaan hyvinkin pitkälle, mutta missä ovat henkilöstön jaksamisen ja hyvinvoinnin pitkän tähtäimen suunnitelmat sekä budjetit? Mobiilissa ja netissä toimivan Liikkuva Suomi -valmennusohjelman avulla henkilöstösi saa arkeensa selkeät mittarit ja pääsee kirjaamaan aktiivisuussuoritteita sekä hyvinvointitekoja toisiaan kannustaen. Mukana on myös aktiivisuutta, sykevälivaihtelua, palautumista ja kehon voimavaroja mittaavat laitteet. Valmennusohjelma soveltuu erinomaisesti käsillä olevaan aikaan, kun kokoontuminen on rajattua ja työskennellään etätyöpisteissä.

Liikkuva Suomi konsepti

Hektisen arjen- ja stressinhallinta sekä hyvän fyysisen ja psyykkisen kunnon saavuttaminen ei ole monimutkaista tiedettä. Hyvinvointi lähtee perusasioista. Me opetamme asiakkaillemme hyvinvointitaitoja, jotka ovat oikeasti omaksuttavissa ja hallittavissa kiireisessäkin arjessa.
Henkilöstön hyvinvoinnin kuuluu näkyä myös viivan alla. Kasvatamme tiimisi työtehoa parantamalla hyvinvointia ja modernin arjen hallintaa. Henkilöstökapasiteetti kasvaa ja sairauspoissaolot vähenevät.

Lue lisää Liikkua Suomi -sivuilta

Tyky-tapahtumat

Hyvinkään Tahko toteuttaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille tarkoitettuja tyky-tapahtumia niin pesäpallon kuin muun liikunnan kuin parissa. Pesäpallo monipuolinen laji, joka sopii erinomaisesti tykytapahtuman lajiksi. Ammattitaitoisessa ohjauksessa, laadukkailla välineillä toteutetussa tapahtumassa takaamme kaikille iloisia hetkiä pesäpallon parissa.

Liikuntatapahtuman toteutamme toiveidenne mukaan. Tapahtuma voi olla 2h mittainen pesiskokeilu tai voimme ottaa mukaan myös muita lajeja ja kuntotestauksia. Pienimmät ryhmät voivat olla 10 hlön kokoisia. Olemme toteuttaneet myös yli 200 hlön koko päivän kestäviä tapahtumia kaikkine järjestelyineen. Alla muutamia esimerkkejä mahdollisuuksista.