Kokous- ja tapahtumapalvelut

Toteutamme yrityksesi tai yhteisösi kokoukset sekä suuremmat tapahtumat. Käytössämme ovat laadukkaat tilat Hyvinkään keskustassa. Onni-kokoustilassa on vuokrattavissa etätyöpisteitä arkiseen työtekoon.

Etätyöpisteet

Uudenmaankatu 5-9 sijaitsevassa Onni-kokouskeskuksesta on mahdollisuus vuokrata itsellesi etätyöpiste. Etätyöpiste on avokonttoritila, jossa on kahdeksan työpistettä. Käytössäsi ovat sähkötyöpöytä, tuoli, langaton internetyhteys, tulostin/skanneri sekä yhteiset taukotilat.

* Tiloissa ilma puhdistetaan Genanon ilmanpuhdistimilla, jotka tuoreen VTT:n tutkimuksen mukaan eliminoivat 99,999% sisäilman mikrobeista. Ilma kiertää laitteiden läpin. vartin välein ja puhdistuu prosessin aikana viruksista, bakteereista ja muista sisäilman pienhiukkasista.

Tiedustelut
Miika Rantatorikka
045 676 6923

Onni kokouskeskus

Onni-kokouskeskus sijaitsee Hyvinkään keskustassa Uudenmaankatu 5-9. Katso alla olevista linkeistä tarkempia tietoja kokoustiloista.

Villatehdas

Käytössämme ovat historiallisen Villatehdas Oy:n kokous- ja seminaaritilat. Villatehtaan tiloista löytyy kokoustiloja 5 hengen kokouksesta aina 100 henkilön seminaaritapahtumaan. Kokoustilan Villatehtaalle voit varata Tahko Yrityspalvelujen kautta.

Laadukkaat ruokapalvelut asiakkaan tarpeen mukaan

Toteutamme tapahtumaasi toiveidenne mukaan myös ruoka- ja kokoustarjoilut. Käytössämme ovat paikalliset, laadukkaat ravintolakumppanit.

Konsertit ja suurtapahtumat

Olemme kumppani myös suurille konserteille sekä muille suurtapahtumille. Kontaktiemme ja paikallistuntemuksen avulla tapahtumien toteuttaminen sujuvoituu.

Yksi yhteys - hoidamme alusta loppuun

Tapahtuman tai kokouksen toteuttaminen on tilaajalle helppoa. Tapahtuman kaikki järjestelyt yhden yhteyden takana. Toteutamme tapahtuman toiveidenne mukaan.

Ota yhteyttä

ja pyydä tarjous