Etätyöpisteet

Uudenmaankatu 5-9 sijaitsevassa Onni-kokouskeskuksesta on mahdollisuus vuokrata itsellesi etätyöpiste. Etätyöpiste on avokonttoritila, jossa on kahdeksan työpistettä. Käytössäsi ovat sähkötyöpöytä, tuoli, langaton internetyhteys, tulostin/skanneri sekä yhteiset taukotilat.

Tiedustelut:
Miika Rantatorikka 045 676 6923

Onni-kokouskeskus

Onni-kokouskeskus sijaitsee Hyvinkään keskustassa Uudenmaankatu 5-9. Katso alla olevista linkeistä tarkempia tietoja kokoustiloista.

Villatehdas

Käytössämme ovat historiallisen Villatehdas Oy:n kokous- ja seminaaritilat. Villatehtaan tiloista löytyy kokoustiloja 5 hengen kokouksesta aina 100 henkilön seminaaritapahtumaan. Kokoustilan Villatehtaalle voit varata Tahko Yrityspalvelujen kautta.

Laadukkaat ruokapalvelut asiakkaan tarpeen mukaan

Toteutamme tapahtumaasi toiveidenne mukaan myös ruoka- ja kokoustarjoilut. Käytössämme ovat paikalliset, laadukkaat ravintolakumppanit.

Konsertit ja suurtapahtumat

Olemme kumppani myös suurille konserteille sekä muille suurtapahtumille. Kontaktiemme ja paikallistuntemuksen avulla tapahtumien toteuttaminen sujuvoituu.

Yksi yhteys - hoidamme alusta loppuun

Tapahtuman tai kokouksen toteuttaminen on tilaajalle helppoa. Tapahtuman kaikki järjestelyt yhden yhteyden takana. Toteutamme tapahtuman toiveidenne mukaan.