Digimedian palvelut

Toteutamme yrityksille mm. verkkosivut, mainoskuvaukset, mainoskampanjat, mainosvideot, mainosvalokuvaukset, tapahtumien taltiointin, markkinointimateriaalit, kokousvarausjärjestelmät.

Sosiaalisen median palvelut

Tarjoamme apuja sosiaalisen median käyttöön. Toteutamme yrityksellesi viestintäsuunnitelman, joka ottaa huomioon yrityksen näkökulmasta sosiaalisen median mahdollisuudet ja haasteet. Luomme yrityksellesi sisältöstrategian, joka huomioi yrityksen tavoitteet ja tyylin, jolla sisältöä tuotetaan.

Verkkosivut ja verkkokauppa

Toteutamme yrityksesi verkkosivut ja verkkokauppan sekä näitä tukevia markkinointiratkaisuita, joilla tehostat liiketoimintaa. Meiltä saat myös yksittäiset kampanjasivut, jolla ohjaat liikennettä ja asiakkaita palveluillesi. Toteutuksissa kiinnitämme erityistä huomiota palveluiden käyttäjäkokemukseen ja myyntiä tukeviin toimintoihin.

Markkinointimateriaali

Tuotamme monipuolisesti eri markkinointimateriaaleja digitaalisiin medioihin. Projektit voivat olla yksittäisiä mainoksia tai suurempia kokonaisuuksia, joissa yrityksen ilmettä uudistetaan.

Kuvaus- ja videointipalvelut

Tuotamme yritykselle tarpeesi mukaan kuvaus- ja videopalveluita. Prosessiin kuuluu yrityksen huomioiminen ja sisällön tuottaminen yrityksen vahvuuksien mukaan.

Ota yhteyttä

ja pyydä tarjous